Werken bij Rietlanden

Bij Rietlanden Terminals werken circa 100 gemotiveerde werknemers dagelijks aan het verladen van droge bulkgoederen. Bij drukte wordt de hulp ingeroepen van extra flexibele arbeidskrachten, waardoor we er gezamenlijk voor zorgen dat aan het einde van de werkdag de klus geklaard is.

Voor de mensen die werken bij Rietlanden Terminals is veel ruimte voor ontwikkeling. We werken met moderne en veilige apparatuur, we bedenken slimme en veilige werkmethoden waarbij wij goed luisteren naar de reacties op de werkvloer. Er zijn bij ons veel opleidingsmogelijkheden en er zijn veel voorbeelden van doorgroeimogelijkheden. Wij zijn er dan ook trots op dat we geregeld collega’s kunnen feliciteren met hun dienstjubileum.

Als jij wilt werken bij Rietlanden vragen wij om betrokkenheid (commitment). Dit betekent dat wij gericht zijn op het belang van Rietlanden Terminals en loyaal zijn aan het bedrijf.
Daarnaast bevorderen wij dat iedereen bij Rietlanden Terminals in een goede onderlinge verstandhouding samenwerkt en hier ook in investeert. Wij hebben gemerkt dat dat werkt!

Kijk verder voor onze vacatures of reageer met een open sollicitatie waarbij je aangeeft waarom jij een goede bijdrage kan leveren aan het succes van Rietlanden!

Vacatures

  • Bij Rietlanden Terminals werken circa 100 gemotiveerde werknemers

  • We werken met moderne en veilige apparatuur

  • We bedenken slimme en veilige werkmethoden waarbij wij goed luisteren naar de reacties op de werkvloer